Gel-Venture 9
Gel-Venture 9
Gel-Venture 9
Gel-Venture 9

Asics Gel-Venture 9 Erkek Koşu Ayakkabı (1011B486-250)

Marka : Asics
Fiyat : ₺3.799,00(KDV Dahil)
Erkek

 

Gel-Venture™ 9 Outdoor Ayakkabı Daha Iyi Yastıklama Teknolojisi Sağlamak Için Yeniden Güncellendi

 

Hem açık hava outdoor sporlarınızda kullanabileceğiniz he mde işlevselliği sayesinde şehir içinde giyebileceğiniz spor ayakkabı modelidir. Sayasında kullanılan özel teknolojik kumaş sentetik deri katmanlar ile daha dayanıklı hale getirilmiştir.

Asics GEL-VENTURE 9 erkek outdoor ayakkabının orta tabanında yer alan AMPLIFOAM yastıklama daha yoğun olacak şekilde güncellendi. Bu yastıklamaya ek olarak arka ayak kısmında yer alan GEL teknolojisi ile birleştiğinde daha da yumuşak ve konforlu adımlar atacaksınız. Asics GEL-VENTURE 9 erkek outdoor ayakkabının özel dış taban deseni farklı çeşitteki yol ve patika zeminlerde çekiş kuvvetini artırır.Mükemmel zemin kavrama ile daha sağlam adımlarla ilerlemenize yardımcı olur.

 

 

 

 

  • Sayada kullanılan file kumaş nefes alabilirliği artırır.
  • İç astar kumaşı, geleneksel boyama teknolojisine kıyasla su kullanımını yaklaşık %33 ve karbon emisyonunu yaklaşık %45 oranında azaltan çözelti boyama prosesi ile üretilmiştir.
  • Arka ayak GEL™ teknolojisi darbelere karşı şok emilimini artırır ve ayağın zemine vuruşunda daha yumuşak bir his yaratır.
  • AMPLIFOAM™ yastıklama teknolojisi daha yumuşak yastıklama sağlar.
  • Patikaya özel tasarlanmış dış taban deseni farklı yüzeylerde kavramayı geliştirir.

 

 

Sizin İçin Seçtiklerimiz!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Bu sitede size daha iyi bir deneyim sunabilmek adına, bu sayfayı ziyaretinizle ilgili bilgileri toplamak amaçlı çerezler kullanılmaktadır.